Τα 4 πράγματα δεν τα ξεστομίζουμε ποτέ στη σχέση, γιατί κάπου παρακάτω θα μας γυρίσουν μπούμερανγκ!


Ακόμα και αν υπάρχει η φράση πως με το έτερον σας ήμισυ οφείλετε να μοιράζεστε τα πάντα, υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Πρόκειται για στοιχεία που δεν θα χαλάσουν τη σχέση σας αλλά μάλλον θα την ενισχύσουν! Μάθετέ τα πιο κάτω!


Τα μυστικά της φίλης σας! Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που δεν πρέπει πότε να μοιραστείτε με το φίλο σας. Η φίλη σας ( ή οι φίλες) σάς εμπιστεύεται και αναμένει από εσάς να κρατήσετε τα μυστικά της ή τα συναισθήματά της! Συγχρόνως, οι άντρες τις περισσότερες φορές δεν πολύ κατανοούν τις συζητήσεις των γυναικών άρα ακόμα ένας λόγος για να κρατήσετε τις συζητήσεις μακριά από το σύντροφό σας!


Κωδικοί πρόσβασης… παντός είδους! Ακόμα και αν του έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη, οι κωδικοί πρόσβασης σας ανήκουν μοναχά σε εσάς! Για σκεφτείτε να χωρίσετε με το σύντροφό σας και να βρεθείτε προ εκπλήξεως!


Τα συναισθήματά σας για την οικογένειά του! Κυρίως αναφερόμαστε για τα τυχόν αρνητικά συναισθήματα προς την οικογένειά του! Υπάρχουν σίγουρα αρκετοί άντρες που δεν θα επιθυμούσαν να ακούσουν πως δεν συμπαθάτε τους γονείς ή τα αδέρφια τους! Καλό θα ήταν να κρατήσετε τα συναισθήματά σας για εσάς μια και η οποιαδήποτε αποκάλυψη μπορεί να κάνει το σύντροφό σας λυπημένο ή ακόμα και να καταστρέψει τη σχέση σας!


Να αναφερθείτε στο παρελθόν σας …αναλυτικά! Δεν χρειάζεται να δώσετε πάρα πολλές πληροφορίες για την προηγούμενή (ή προηγούμενές σας) σχέσεις! Κρατήστε σκέψεις και συναισθήματα για εσάς! Αυτό θα προκαλέσει προβλήματα σε μετέπειτα στάδιο ακόμα και αν ο σύντροφός σας φαίνεται δεκτικός στο να ακούσει!


πηγή

Δημοσίευση σχολίου