Πως επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους;

«Εξηγηθείτε για να μην παρεξηγηθείτε»

Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης στις 28 Νοεμβρίου και μέχρι έξι μήνες μετά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να «εκτροχιαστεί». Σημαντικές πληροφορίες μπορεί να απουσιάζουν, και η συνεννόηση να είναι τόσο ασαφής, ώστε να δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε σ΄ ένα σωστό συμπέρασμα. Έτσι, ας κρατάμε μια πισινή, ζητώντας περισσότερες διευκρινίσεις και επανεξετάζοντας τις συνομιλίες μας, προτού προβούμε σε οποιαδήποτε σοβαρή δέσμευση ή πάρουμε κάποια σημαντική απόφαση.

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει ένταση ανάμεσα στα δύο φύλα, ανάμεσα στη λογική και τη διαίσθηση. Ωστόσο, είναι η ένωση των αντιθέτων που δημιουργεί τη ζωή: ο Ήλιος και η Σελήνη, το φως και το σκοτάδι, το αρσενικό και το θηλυκό, το Γιν και το Γιανγκ.

Η συγκεκριμένη έκλειψη στους Διδύμους θα διαταράξει τις σχέσεις, καθώς μας ενθαρρύνει να ορμήσουμε μπροστά, προτού βάλουμε το μυαλουδάκι μας να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών μας. Έχει ως στόχο, να απελευθερώσει το μυαλό μας από δεσμεύσεις και περιορισμούς, αναγκάζοντας τα ισχυρά μας συναισθήματα να βγουν στην επιφάνεια.  Αυτό το διάστημα, θα κάνουμε μια επιλογή ή θα πάρουμε θέση σε ένα ζήτημα, που μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιον άλλο, όμως θα είναι η δική μας εκτίμηση που προέχει και που εκφράζει την προσωπική μας αλήθεια.

Η Σεληνιακή έκλειψη δίνει έμφαση στις συναισθηματικές μας αντιδράσεις, μας ξυπνά ψυχική ευαισθησία, πνευματικά ένστικτα και συναισθηματική συνδεσιμότητα, μέσα σε ένα περιβάλλον ασταθές, που οφείλεται στην αλλαγή της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας και μας επηρεάζει ψυχικά και νευρολογικά. Το αίσθημα της ελευθερίας, που θ΄αρχίσουμε να νιώθουμε, καθώς τα εμπόδια καταρρέουν, θα μας δημιουργήσει άγχος. Τα θετικό, όμως, είναι, πως θα αποκαλυφθούν τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά μας ταλέντα, και σ΄αυτό θα βοηθήσει η απόρριψη πεποιθήσων που από καιρό είχαν πάψει να συμβαδίζουν με την τρέχουσα προσωπική μας πραγματικότητα. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψουμε ξεπερασμένα ιδανικά και όνειρα, κι αυτή η διαδικασία μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρή, αλλά είναι αναγκαία. Ζούμε μια συναισθηματική και πνευματική αφύπνιση, κι ό,τι άχρηστο έχει συσσωρευτεί απομακρύνεται, επιτρέποντάς μας να δούμε τον κόσμο κάτω από ένα νέο και λαμπερό φως.

Η προσωπικότητα και η εικόνα μας αλλάζουν κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Διαλέγουμε καινούργιο σχήμα ή χρώμα για τα μαλλιά μας, δοκιμάζουμε ένα νέο στυλ στο ντύσιμο, γενικότερα ένας νέος εαυτός μας αναδύεται. Όλη αυτή η διαδικασία είναι μέρος ενός σχεδίου που αποσκοπεί στην ανάπτυξή μας, προσδίδοντάς μας μια δυναμική στάση απέναντι στον τρόπο ζωής μας. Έναν τρόπο που θα πρέπει να συνοδεύεται αυτή την περίοδο από καθαρές εξηγήσεις και σαφήνεια όταν απευθυνόμαστε στους άλλους, καθώς και την απαίτηση διευκρινίσεων, όταν οι άλλοι απευθύνονται σε μας με διπλά ή θολά μηνύματα.

Η Σεληνιακή έκλειψη στα ζώδια

Κριός: Ένα περίεργο μείγμα στρατηγικού σχεδιασμού, παρορμητικών αντιδράσεων και μια δόση μελοδράματος φαίνεται πως θα επηρεάσει τη δουλειά σας, το πορτοφόλι σας και τα συναισθήματά σας.

Ταύρος: Έρχεστε αντιμέτωποι με μια σκληρή πραγματικότητα στις σχέσεις σας. Αν κάνετε σαφείς τις προσδοκίες σας στους άλλους, θα μπορέσετε να χτίσετε την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Στο τέλος, θα τους κάνετε να επιδιώξουν αυτά που εσείς θέλετε και να εμβαθύνουν στις προσωπικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι: Θα ταλαιπωρηθείτε μέχρι να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει με την καριέρα σας. Η σκηνή έχει ήδη στηθεί, και είναι εκείνη στην οποία θα κάνετε το επόμενο βήμα προόδου σας. Αλλά η πρόοδος δεν έρχεται εύκολα, αφού θα χρειαστεί να περιορίσετε τους στόχους σας και να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας. Ευτυχώς, στο τέλος αυτής της διαδρομής σάς περιμένει η σταθερότητα.

Καρκίνος: Επεκτείνετε τα όριά σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διαφορετικές επιλογές στην εργασία, την αγάπη και τις φιλίες. Έτσι, εστιάστε σε νέους στόχους. Κάποιο πρόσωπο ενδέχεται να σας βάλει στον πειρασμό να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες, που ξεπερνούν τα όρια αντοχής σας. Πάρτε ρίσκα και εμείνετε στους στόχους σας, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτό που θέλετε!

Λέων: Έχετε βάλει κάποιους νέους στόχους και αισθάνεστε πίεση στην προσπάθειά σας να τους πετύχετε. Αυτή η έκλειψη σας βοηθά να ανακουφιστείτε από την πίεση αυτή, αποκαλύπτοντάς σας εναλλακτικές διαδρομές για να φτάσετε στον προορισμό σας. Βασιστείτε στην διαίσθησή σας και ακούτε περισσότερο. Η ικανοποίησή σας θα είναι πολύ μεγαλύτερη, αν δεν βιαστείτε να ολοκληρώσετε το ταξίδι. «Πάντα στον νου σου να ΄χεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου. Μα μην το βιάζεις το ταξίδι σου καθόλου.» (Καβάφης)

Παρθένος: Η καριέρα τίθεται στο επίκεντρο, καθώς αυτή η νευρική έκλειψη στους Διδύμους αγγίζει τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να κυνηγάτε μια ψευδαίσθηση, και να πιστεύετε σε ανθρώπους που σας προσφέρουν κάτι που ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Επικεντρωθείτε σε ανθρώπους-κλειδιά, καθώς η δυναμική σας αρχίζει να μετατοπίζεται.

Ζυγός: Νιώθετε την ανάγκη να κοιτάξετε μπροστά και να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος. Επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας σε καινούργια θέματα και η πορεία σας προδιαγράφεται λαμπρή, καθώς κόβετε τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν σας και είστε πια ελεύθεροι να επιβιβαστείτε στο καράβι του μέλλοντος. Έχετε όλη την απαιτούμενη ενέργεια να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα. Μη φοβηθείτε να ακολουθήσετε το προαίσθημά σας.

Σκορπιός: Νιώθετε την παρόρμηση να εξαλείψετε από τη ζωή σας ανθρώπους και σχέδια που δεν είναι απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε την τάση να έλκετε κοντά σας συντρόφους ή συνεργάτες που δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Ελέγξτε προσεκτικά, πριν επενδύσετε κάπου την εμπιστοσύνη ή τα χρήματά σας. Είναι καιρός να διεκδικήσετε τη δύναμή σας, γι΄αυτό δείξτε την απαιτούμενη τόλμη.

Τοξότης: Μπορεί να χάσετε την ψυχραιμία σας, αν υποψιαστείτε ότι κάποιος υπονομεύει τις προσπάθειές σας. Όμως, ένας στενός φίλος, σύντροφος ή συνεργάτης σάς βοηθά να δείτε την κατάσταση πιο θετικά, καθώς μετατρέπει τον παρατεταμένο φόβο ή το θυμό σας σε αγάπη και αποδοχή. Είναι καιρός να δεσμευτείτε.

Αιγόκερως: Ξανασκεφτείτε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, τώρα που σας παρουσιάζονται κάποιες καινούργιες ευκαιρίες ή καθήκοντα. Το μυαλό σας περιπλανιέται, και η αίσθηση της σύνδεσής σας με τη φύση και το σύμπαν αυξάνεται. Αν ξέρετε ακριβώς τι ζητάτε, είναι η ώρα να δουλέψετε για να το πάρετε.

Υδροχόος: Σταματήστε να παίζετε με ακραίες επιθυμίες και κάντε μια επιλογή που να αξίζει πολύ περισσότερο από το αντάλλαγμα που θα χρειαστεί να δώσετε. Είναι πιθανό να περάσετε αρκετά καλά αυτό το διάστημα, ακόμη και αν η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες σας. Ένα χαρούμενο και αισιόδοξο ιδανικό μπορεί να εξυψώσει το πνεύμα σας.

Ιχθείς: Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά θέματα που αφορούν τον τομέα του σπιτιού σας. Αντιμετωπίστε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, πριν αναλάβετε περισσότερες. Κάποιες νέες ιδέες σάς βοηθούν να επεκτείνετε το χώρο αλλά και τις γνώσεις σας. Όσα μάθετε τώρα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τα εφαρμόσετε στην πράξη, πάνω σε ένα νέο δημιουργικό έργο.

Δημοσίευση σχολίου